Αρχική

Στην όμορφη Θάσο, σ’ αυτό το καταπράσινο νησί της Μακεδονίας, τα Aelia Studios θα ξεχωρίσουν ως ένας ιδανικός και φιλόξενος χώρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, στους πρόποδες του όρους Υψάριου είναι χτισμένα τα Aelia Studios σε απόσταση 1,2 χλμ. από την πολυσύχναστη Σκάλα Ποταμιάς. Τα τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα studios θα λειτουργήσουν πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι (2016). Με σύγχρονο εξοπλισμό και μοντέρνα διακόσμηση είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν .

Ειδυλλιακά χτισμένα, με πανοραμική θέα  που βλέπει σε θάλασσα και βουνό 4 νέα studios σας περιμένουν για όλο το χρόνο και είναι έτοιμα να χαρίσουν  στους επισκέπτες του στιγμές χαλαρώσεις και ηρεμίας. Στη Θάσο με τις μαγευτικές παραλίες της θα βρείτε το νέο σας εξοχικό να σας περιμένει. Κλείστε το νέο σας εξοχικό για ημερομίσθια ή χρονιαία διαμονή σε προνομιακή τιμή και απολαύστε αξέχαστες διακοπές.

Το Αelia Studios είναι  κατάλληλο για οικογένειες που ψάχνουν να περάσουν  μαζί τις διακοπές τους σε ασφαλές μέρος για τα παιδιά